Firma/Poslodavac

Vokel d.o.o.
Broj aktivnih oglasa: 1/3
Iskorišteno BASIC oglasa: 3/3
Kreirana: 05.10.2023.
Puni naziv: Vokel d.o.o. Vinjani Posušje
Adresa: Vinjani bb, 88240 Posušje
Poštanski broj: 88240
JIB/PDV: 4272029000004 / 272029000004

Opis poslodavca

Vokel d.o.o. je ugledno trgovačko društvo koje već više od trideset godina djeluje na tržištu BiH i izvan njega, od svog osnutka 1989. godine.Strpljivim radom i upornošću, noseći se sa svim nepoznanicama i poteškoćama na tržištu, Vokel se razvio u prepoznatljivi brand i postao sinonim kvalitete i pouzdanosti.

Tijekom dugogodišnjeg poslovanja Društvo Vokel je sa svojim partnerima ostvarilo kvalitetnu, poslovnu vezu dobrom komunikacijom i suradnjom.Trenutno Vokel broji preko 200 dugogodišnjih partnera s čijom suradnjom Vokel sigurno korača prema uspješnijoj budućnosti.

Društvo Vokel upošljava preko 300 visoko osposobljenih i motiviranih osoba.Svjesni važnosti razvoja i ulaganja u ljudske potencijale, svojim zaposlenicima omogućava kontinuiranu edukaciju, doprinoseći na taj način kvaliteti usluga za krajnje potrošače i poslovne partnere.

Osnovna djelatnost Društva Vokel d.o.o. je uvoz, izvoz i prodaja materijala za vodovodne instalacije, transportnih i distribucijskih vodovoda, keramike, sanitarija, parketa, laminata te uređaja i opreme za centralno grijanje i klimatizaciju.

Svoje poslovne uspjehe Vokel d.o.o. ostvaruje u 15 poslovnica smještenih u Sarajevu, Mostaru, Banja Luci, Tuzli, Bihaću, Jajcu, Livnu, Brčkom, Prijedoru, Bijeljini, Trebinju, Sanskom Mostu, Bosanskoj Krupi i Imotskom te centralnim sjedištem u Vinjanima - Posušju.