Oglas

Ovaj oglas je istekao 10.05.2024. i više nije aktivan. Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Punilac plinova (m/ž)

Objavio Messer, 22.04.2024. - Sarajevo

Hrabrost za visoke ciljeve.
Sloboda potrebna za uspjeh.
To je Messer. To je naš način.

Ako ste osoba koja traži stabilno i dugoročno zaposlenje sa progresivnim primanjima, bez obzira da li ste imali radno iskustvo na istom ili sličnom radnom mjestu (jer mi ćemo Vas naučiti), prijavite se za poziciju: 

Punilac plinova (m/ž)

Kratak opis posla:

  • Samostalno rukovanje instalacijama za punjenje plina 
  • Kontrola ispravnosti instalacija i uređaja za punjenje plinova
  • Vođenje digitalne evidencije za boce

Šta tražimo?

  • Dva izvršioca sa stručnom spremom NK ili SSS 
  • Sklonost timskom radu

A šta nudimo?

  • Stabilno zaposlenje u uspješnoj međunarodnoj kompaniji 
  • Savremenu radnu opremu i motivirajuće okruženje
  • Niz pogodnosti kao što su sportske i zabavne aktivnosti, team building aktivnosti, teretana u krugu kompanije... jer mi radimo po mjeri čovjeka, i kontinuirano djelujemo na očuvanju balansa između Vašeg poslovnog i privatnog života

Prijavu na konkurs dostaviti putem opcije: "Prijavite se na oglas" najkasnije do 10.05.2024. godine. Na eventualna pitanja rado ćemo odgovoriti na 061 473 038. 

Više informacija o Messeru naći ćete na www.messergroup.com i www.messer.ba.

Zaštita Vaših osobnih podataka

Da bismo uspješno sproveli proces selekcije kandidata, od Vas su nam potrebni određeni osobni podaci. Messer štiti Vaše osobne podatke u skladu sa relevantnim zakonskim propisima, Odlukom direktora o obradi osobnih podataka kandidata za radna mjesta te Evidencijom kandidata za radna mjesta, registriranoj u Glavnom registru Agencije za zaštitu ličnih podataka BiH. Osobni podaci koje ste dali u svrhu prijave na konkurs koristit će se samo u svrhu ovog selekcijskog procesa, neće biti korišteni u druge svrhe, neće biti zloupotrijebljeni, a kompanija Messer će osigurati adekvatne tehničke i organizacijske mjere koje će spriječiti neovlašten pristup arhiviranim podacima. Pristup Vašim osobnim podacima imat će samo osobe ovlaštene za sprovođenje procesa selekcije kandidata u kompaniji Messer. Prijavom na ovaj oglas dajete suglasnost da se Vaši osobni podaci prikupljaju i obrađuju u svrhu selekcijskog procesa. Kao nositelj podataka imate pravo zahtijevati od kontrolora Messer Tehnoplin d.o.o. pristup, ispravku ili brisanje vaših osobnih podataka, kao i pravo da u bilo kojem trenutku povučete pristanak. Kao nositelj podataka možete odlučiti da ne date svoje osobne podatke, međutim u tom slučaju Vaša će prijava morati biti isključena iz selekcijskog procesa. Isto se odnosi i na Vaš zahtjev za kasnije ispravljanje ili brisanje vaših podataka tokom selekcijskog procesa. Vaši osobni podaci sakupljeni i obrađeni u toku natječajne procedure će se izbrisati u roku od 30 dana od dana odluke o izboru kandidata.

Mjesto rada: Sarajevo
Zaposlenje: Puno radno vrijeme
Broj izvršilaca: 2
Moguć rad od kuće (remote): Ne
Oglas objavljen: 22.04.2024. u 15:43
Oglas ističe: 10.05.2024. u 15:43
InterSoft d.o.o. Sarajevo, Zmaja od Bosne 7, 71000 Sarajevo, BiH
ID broj: 4201139870000, PDV broj: 201139870000
jobs_widget