Oglas

Head of HRM - BiH (m/ž)

Objavio M San Grupa, 05.06.2024. - Sarajevo

…u Sarajevu, s primarnom ulogom planiranja, koordinacije, upravljanja i operativne provedbe, kao i integracije svih HR aktivnosti i sustava u poslovnim segmentima Distribucija (KimTec), eCommerce (eKupi), Sistem integracija (KING ICT) i ostalim korporativnim funkcijama.

Upravljat ćeš timom HR Business partnera i specijalista, tako da je prethodno iskustvo uspješnog vođenja i razvoja tima svakako nužno za ovu poziciju, kao i:

  • tehnološka pismenost i napredno korištenje ICT tehnologija i alata u svakodnevnom životu
  • izvrsno poznavanje i služenje engleskim jezikom
  • završen diplomski studij

Najviši etički standardi, stručnost i profesionalni pristup u svakoj pojedinoj aktivnosti u kojoj ćeš biti uključen[a] ne smiju biti dovedeni u pitanje i podrazumijevaju se kao takvi – bez kompromisa, naravno, kao i višegodišnje opće iskustvo u funkciji upravljanja i razvoja ljudskih resursa.

Ono što će te izdvojiti od ostalih su agilnost, ustrajnost i posvećenost uspješnom rezultatu, nerijetko tražeći nove (učinkovite) načine kako ga ostvariti. Pored toga, samopouzdanje i vještine elokventnog argumentiranja koje je zasnovano na objektivnom znanju, iskustvu i činjenicama bit će od velike pomoći. Ukoliko si pritom otvoren[a] u komunikaciji, zrela i stabilna, druželjubiva osoba koja brzo gradi ugodne odnose te će rado priskočiti u pomoć kada vidi da može učiniti nešto više, na koju se kolegice i kolege mogu osloniti, i koja će odgovorno i savjesno postupati u skladu sa svojim i s našim vrijednostima – želimo ti dobrodošlicu.

u odabiru će nam još biti važno i sljedeće:

  • iskustvo s različitim metodologijama, alatima i sustavima u podršci razvoju i upravljanju ljudskim resursima
  • iskustvo u upravljanju projektima
  • dobra upućenost u radno zakonodavstvo BIH
  • izvrsno poznavanje tržišta rada (lokalno, regionalno, EU)
  • aktivno korištenje vozačke dozvole B kategorije

Nudimo profesionalni razvoj u prilično zahtjevnoj okolini u kojoj trebaš multidisciplinarno pristupati, koordinirati i operativno voditi tim i HR procese i aktivnosti u području odgovornosti. Uz to i neformalno, nekorporativno radno okruženje, u kojem ćeš u većini situacija naći nekoga na koga ćeš se moći osloniti ako ćeš i sam[a] biti takvog pristupa. Pružamo stabilnost i priliku da rezultatima i pristupom poslu ostvariš uspjeh… na različitim poljima…

Prijaviti se možeš putem opcije: "Prijava kod poslodavca", najkasnije do 21.06.2024. godine.

Mjesto rada: Sarajevo
Zaposlenje: Puno radno vrijeme
Broj izvršilaca: 1
Moguć rad od kuće (remote): Ne
Oglas objavljen: 05.06.2024. u 19:01
Oglas ističe: 21.06.2024. u 23:59
InterSoft d.o.o. Sarajevo, Zmaja od Bosne 7, 71000 Sarajevo, BiH
ID broj: 4201139870000, PDV broj: 201139870000