Kvalitetno, ljubazno i brzo posluživanje gostiju hranom i pićem
Briga o potrebama i željama gostiju te usmjerenost na zadovoljstvo gosta
Komunikacija sa ostatkom osoblja unutar prodajnog objekta
Primanje narudžbi od gostiju te savjetovanje pri odabiru jela
Briga o brzini usluge i dostavljanju narudžbe
Briga o higijeni uslužnog prostora, opreme, inventara kao i cjelokupne poslovne jedinice
Postavljanje i raspremanje stolova u restoranu
Priprema i posluživanje pića i napitaka
Briga o pravovremenom popunjavanju i pravilnom čuvanju zaliha namirnica i pića koje se poslužuju
Obavezno ispostavljanje računa pri svakoj usluzi te naplata usluge
Vršenje pripremnih i završnih radova u poslovnoj jedinici, u skladu sa pravilnikom i uputstvima na nivou Društva
Uspješno rješavanje konfliktnih situacija te ljubazno i adekvatno odgovaranje na eventualne prigovore od strane kupaca
Pravovremeno i ispravno popunjavanje evidencije definisanih HACCP procedurama
Odgovara za blagovremen početak rada poslovnih jedinica u skladu sa odlukom o radnom vremenu, uključujući odgovornost za predaju ključeva od poslovnih jedinica radnicima u drugoj smjeni
Obavlja i druge poslove i radne zadatke po nalogu neposrednog rukovodioca
Uslovi:
SSS/VŠS-IV/VI
Najmanje 1 godina radnog iskustva
Komunikativnost, ljubaznost, urednost, spretnost, usmjerenost na zadovoljstvo gostiju
Poznavanje jednog ili više stranih jezika (Engleski, Njemački jezik i sl.)