Oglas

Junior POS/ATM tehničar (m/ž)

Objavio Payten, 26.06.2024. - Tuzla

Junior POS/ATM tehninčar - SC Tuzla

 

Ako mislite da Vaše vještine odgovoraju zahtjevima pozicije, spremni ste za izazove koje donosi ova pozicija, želite da radite u dinamičnom okruženju, želite učiti, stjecati nova znanja i želite raditi sa iskusnim i vještim profesionalcima, onda je ovo prava pozicija za vas i prava prilika za Vaš profesionalni razvoj. 

POS/ATM tehničar će raditi na području servisnog centra Tuzla.

Kao POS/ATM tehničar, Vaše primarne obaveze, pored ostalih, su slijedeće:

Održavanje POS/ATM opreme:

Rad na instalaciji, nadogradnji, zamjeni i održavanju POS/ATM opreme, kako bi se obezbijedila potpuno funkcionalna oprema, koja je uskladu sa definisanim uslovima projekta i zahtjevima klijenata. Simulacija problema koji nastaju na ATM uređajima i testiranje ATM uređaja; testiranje POS uređaja i otklanjanje kvarova na istima

Komunikacija sa klijentima:

Odgovaranje na zahtjeve i pozive klijenata i rješavanje problema kroz profesionalan pristup; efikasno rješavanje prijavljenih problema, održavajući pozitivnu komunikaciju sa klijentima

Izvještavanje:

Redovno izvještavanje i praćenje, koristeći alate kompanije, kako bi se ustanovili kvaliteta intervencija, status svih intervencija na terenu, planiranje resursa i kako bi se omogućilo praćenje učinkovitosti.

Profesionalni razvoj:

Konstantno učenje i unaprjeđivanje znanja u oblastima i tehnologijama koje su potrebne, kako bi se osiguralo efikasno i kvalitetno održavanje i instalacija opreme.

Za ovu poziciju, kandidat MORA imati:

Obrazovanje: Završenu srednju školu tehničkog usmjerenja – Elektrotehnička srednja škola, Mašinska srednja škola ili srodno usmjerenje. Poznavanje jezika: jezici u službenoj upotrebi u BiH, kvalitetna verbalna i pisana komunikacija Osnovno poznavanje engelskog jezika je neophodno. Poželjno je znanje i iskustvo u održavanju IT opreme i smatrat će se prednošću. Vozačka dozvola B kategorije je neophodna.

Kvalitetan kandidat na poziciji POS/ATM tehničara je onaj koji demonstrira:

Agilnost i marljivost u svakodnevnim aktivnostima i zadacima
Iznimnu orijentiranost na klijenta i odgovornost prema njegovima/njihovima zahtjevima. Otvorenost za kontinuirano stjecanje novih vještina i kompetencija, kao i za poboljšanje postojećih.

Šta Payten nudi?

  • Prilike za razvoj i učenje
  • Rad u stabilnom poslovnom okruženju i na neodređeno vrijeme
  • Team building aktivnosti i učešće u zanimljivim i zabavnim događajima u organizaciji kompanije
  • Kolektivno osiguranje za sve zaposlene

Vaše prijave možete poslati putem opcije: "Prijava kod poslodavca".

Mjesto rada: Tuzla
Zaposlenje: Puno radno vrijeme
Broj izvršilaca: 1
Moguć rad od kuće (remote): Ne
Oglas objavljen: 26.06.2024. u 14:25
Oglas ističe: 27.07.2024. u 14:25
InterSoft d.o.o. Sarajevo, Zmaja od Bosne 7, 71000 Sarajevo, BiH
ID broj: 4201139870000, PDV broj: 201139870000
jobs_widget