Firma/Poslodavac

Astra
Broj aktivnih oglasa: 0/2
Kreirana: 28.08.2023.
Puni naziv: Astra d.o.o. Sarajevo
Adresa: Zelenih beretki 11
Poštanski broj: 71000
JIB/PDV: 200508370001 / 4200508370001
Website: -

Opis poslodavca

ASTRA d.o.o. i BOROVO d.o.o. kao najveći trgovinski lanci za trgovinu obućom raspolažu sa 110 maloprodajnih objekata širom Bosne i Hercegovine i kao takvi imaju vodeće mjesto u pogledu tržišnog učešća u našoj djelatnosti. Naši prodajni objekti obiluju bogatim asortimanom obuće koji se odlikuje raznovrsnošću, visokim kvalitetom, dizajnom vrhunskih svjetskih modnih proizvođača i originalnošću. U asortimanu naših trgovinskih lanaca u ponudi su modni brendovi obuće:

Naši napori su usmjereni na kontinuirano snadbijevanje i dopunjavanje postojećeg asortimana najnovijim modelima koji su u skladu sa svjetskim modnim aktuelnostima i trendovima. Prodajni objekti su opremljeni savremeno koncipiranim enterijerima koji su u skladu sa trendovima uređenja evropskih i svjetskih salona obuće.

Vodeći se potrebama i zahtjevima svojih cijenjenih kupaca i istovremeno prateći evropske i svjetske modne trendove, grupacija Astra i Borovo na BiH tržište pored bogatog asortimana modne obuće, uvodi i poznata imena iz svijeta modne konfekcije poput MaxMara Weekend, Studio, Leisure, SPXcode, MAX&Co., Pennyblack, LIU᛫JO, Guess, Guess By Marciano, Hugo Boss, Escada, PINKO, Twinset, Desigual, Sisley, Luisa Spagnoli itd.

Naša misija je zadržati vodeću poziciju u stvaranju održive vrijednosti za kupce kroz kvalitet asortimana, kvalitet usluge, uposleno osoblje i time kao pouzdan partner ispuniti i prevazići očekivanja kupaca. Kupcima pružiti asortiman i uslugu koji će optimalno zadovoljiti njihove potrebe i kontinuirano raditi na izgradnji dugoročno zadovoljavajućih odnosa. Uposlenicima osigurati priliku za učenje, lični razvoj i napredovanje i time osigurati uslove za kontinuirano poboljšanje njihovog nivoa zadovoljstva.

Naša vizija je ostati prepoznatljivi po profesionalnosti i kvaliteti na tržištu. Ostati sinonim pažljivog odnosa prema kupcima, zaposlenicima i društvenoj zajednici koje trebaju obilježavati dugoročni partnerski odnosi utemeljeni na povjerenju, timskom radu, razumijevanju i međusobnom poštovanju. Kvalitet usluge i odabir asortimana trebaju da doprinesu našoj pouzdanosti i konkurentnosti. Naša poslovna filozofija i dalje treba biti usmjerena na dugoročno povezivanje sa kupcima, uposlenicima i društvenom zajednicom.
Oglasi ovog poslodavca (2)
InterSoft d.o.o. Sarajevo, Zmaja od Bosne 7, 71000 Sarajevo, BiH
ID broj: 4201139870000, PDV broj: 201139870000