Firma/Poslodavac

Boreas
Broj aktivnih oglasa: 0/6
Kreirana: 02.08.2023.
Puni naziv: Boreas d.o.o.
Adresa: Polje bb, 71260 Kreševo
Poštanski broj: -
JIB/PDV: - / -

Opis poslodavca

Ponosni na ostvareno, mi budućnost ne čekamo nego gradimo!
Osnovana 1993. Boreas je članica Stanić Groupe, vodeće grupacije u proizvodnji sokova, distribuciji pića, duhanskih proizvoda i tehničke robe.
U proteklih trideset godina Stanić Groupa dosegla je poziciju tržišnog lidera u proizvodnji i distribuciji pića, duhanskih proizvoda i tehničke robe te ostvarila perspektivnu, dugogodišnju suradnju s najvećim svjetskim kompanijama i brendovima.

Ubrzani razvoj započeo je realizacijom ekskluzivnog ugovora s Heinekenom, zatim s Philip Morrisom International, da bi se danas u portofoliju Grupacije našli vrhunski brendovi, od kojih su većina svjetski lideri u svojim segmentima.

Korporativna odgovornost kompanije očituje se u ekonomskom razvoju uz poštovanje načela zaštite životne sredine. Osiguravanje sigurnog i zdravog radnog okruženja za svoje zaposlenike, pružanje jednakih prilika za zapošljavanje i napredovanje, te poštivanje ljudskih prava i etičkih načela u svom poslovanju

Svojim djelovanjem kompanija Boreas obrazuje generacije novih potrošača nudeći im aktuelne vrijednosti komunikacijom o brendu i tako kreiraju napredno potrošačko iskustvo.
InterSoft d.o.o. Sarajevo, Zmaja od Bosne 7, 71000 Sarajevo, BiH
ID broj: 4201139870000, PDV broj: 201139870000