Firma/Poslodavac

Fixit
Broj aktivnih oglasa: 0/2
Kreirana: 22.12.2023.
Puni naziv: Fixit doo Sarajevo
Adresa: Zaima Šarca 34
Poštanski broj: 71000
JIB/PDV: 4202048930006 / -

Opis poslodavca

Fixit d.o.o. je bosanskohercegovačka kompanija koja je osnovana u januaru 2015. godine s ciljem da kupcima ponudi specijalizirana znanja bazirana na informacionim tehnologijama, te rješenja usmjerena ka naprednoj organizaciji poslovnih procesa, njihovom planiranju, praćenju i analizi, te preventivnom i incidentnom održavanju samih informacionih okruženja. Naš portfolio usluga obuhvata savjetovanje u oblasti informacionih tehnologija, projektovanje informacionih sistema, rješenja iz oblasti računarskih mreža, zaštite podataka, virtualizacije, veleprodaje i maloprodaje širokog asortimana računarske i kancelarijske opreme.

Pored pomenutih, nudimo i usluge web dizajna i razvoja web prezentacija, a kroz partnerstva sa vodećim softverskim i hardverskim kućama upotpunili smo program neophodan za realizaciju najkompleksnijih projekata kada su u pitanju softverska rješenja, od same instalacije, konfiguracije i održavanja fizičkih i virtuelnih okruženja.

Naša prednost je izuzetna predanost i posvećenost ka krajnjem korisniku, te mogućnost obezbjeđenja potrebnih resursa na jednom mjestu, bilo da korisnik ima potrebu za razvojem postojeće infrastrukture ili optimizacijom poslovnih procesa u već postojećem sistemu.

Kontinuiranim ulaganjem u razvoj infrastrukture i poboljšanje servisa, našim postojećim i budućim klijentima garantujemo kvalitetnu uslugu podržanu znanjem našeg stručnog osoblja koje iza sebe ima dugogodišnje radno iskustvo u već pomenutim oblastima.
InterSoft d.o.o. Sarajevo, Zmaja od Bosne 7, 71000 Sarajevo, BiH
ID broj: 4201139870000, PDV broj: 201139870000