Firma/Poslodavac

Gastro Apetit
Broj aktivnih oglasa: 1/7
Kreirana: 26.07.2023.
Puni naziv: Gastro Apetit d.o.o.
Adresa: Zmaja od Bosne 13, VILSONOVO ŠETALIŠTE
Poštanski broj: -
JIB/PDV: 4201763930009 / -
Website: -

Opis poslodavca

Gastro Wine Bar Apetit je ugledni i šarmantni restoran smješten na Vilsonovom šetalištu, idealnoj lokaciji za uživanje u vrhunskoj gastronomiji i izvrsnom vinu. Naša strast je stvaranje nezaboravnog iskustva za sve naše goste, spojajući najbolje sastojke s vrhunskim vinima kako bismo zadovoljili i najzahtjevnija nepca.

Naša misija je oduševiti vaše osjetila pružajući jedinstvenu kombinaciju inovativnih jela i pažljivo odabranih vina. Naš kreativni kuharski tim koristi samo najsvježije i najkvalitetnije sastojke kako bi stvorio ukusne i estetski privlačne obroke koji će vas ostaviti bez daha. Bez obzira jeste li ljubitelj klasičnih jela ili avanturistički duh koji želi istraživati nove okuse, naša raznolika ponuda jela će vas sigurno oduševiti.

Naša vinska karta je pravi raj za ljubitelje vina. Odaberite iz širokog spektra vina koja dolaze iz različitih regija i vinarija diljem svijeta. Naš stručni osoblje rado će preporučiti savršeno vino koje će upotpuniti vaš obrok i naglasiti njegove okuse. Uz našu uslugu vrhunske kvalitete i opuštenu atmosferu, Gastro Wine Bar Apetit je savršeno mjesto za uživanje u vrhunskoj hrani i vinu.
InterSoft d.o.o. Sarajevo, Zmaja od Bosne 7, 71000 Sarajevo, BiH
ID broj: 4201139870000, PDV broj: 201139870000