Firma/Poslodavac

Golden Rose d.o.o.
Broj aktivnih oglasa: 0/1
Kreirana: 08.06.2023.
Puni naziv: -
Adresa: Dubrave bb, 76120 Brčko distrikt
Poštanski broj: -
JIB/PDV: 46001992400 / -

Opis poslodavca

Firma Golden Rose d.o.o je ekskluzivni distributer kozmetike Erkul Cosmetics.

Na bosanskom tržištu poslujemo od 2005. Politika firme je odgovor na potrošacku potražnju, kombinirajući kvalitetne proizvode uz povoljne cijene. Dobro obučeno menadžersko i stručno osoblje osiguralo je kontinuirani i dinamičan razvoj firme. Poštovanje visoke kvalitete proizvoda naših klijenta, poslovnih partnera i javnog mnijenja je rezultiralo brojnim nagradama.
Erkul Cosmetics konstantno napreduje u području kozmetike još od 1983., danas je jedan od lidera na svjetskom tržištu kozmetike. Erkul Cosmetics izvozi u više od 83 zemlje, poput SAD-a, Njemačke i Italije. U svakoj od njih zabilježen je veliki uspijeh.
Erkul Cosmetics je svjestan da kozmetički proizvodi izravno utječe na ljudsko zdravlje, zbog čega je toliko naglasak stavljen na razvoj znanstvenog istraživanja i ispitivanja. Svi projekti su u istraživačkom odjelu – razvoj od strane grupe kozmetologa te u suradnji s konzultantima iz Italije i Francuske. R & D odjel, je angažiran u razvoju novih formulacija i tehnologija. I surađuje s odjelom za kontrolu kvalitete koji je odgovoran za nadzor kvalitete procesa, u rasponu od komponenti za proizvodnju kroz sve faze proizvodnje odjela kozmetike.
Erkul Cosmetics uživa svjetsku reputaciju uglavnom zbog povećanja produktivnosti boja kozmetike. Uz mnogo godina naglaskom na ulaganja u inovacije Golden Rose je trenutno najmodernija tvornica kozmetike. Uz izravne veze s tvornicama ambalaže, proizvodna linija daje konačni, gotov proizvod, što je omogućilo da nam se značajno smanje troškovi i učini nas više konkurentnim.

To je zato što ova moderna tvornica kozmetike Golden Rose počela svoje putovanje prema ženama diljem svijeta kako bi ih učinila ljepšima. Pridružite nam se u prekrasnom svijetu i pogledajte ljepotu uživo…
Oglasi ovog poslodavca (1)
InterSoft d.o.o. Sarajevo, Zmaja od Bosne 7, 71000 Sarajevo, BiH
ID broj: 4201139870000, PDV broj: 201139870000