Firma/Poslodavac

Selzer Automotive Bosnia
Broj aktivnih oglasa: 0/11
Kreirana: 25.07.2023.
Puni naziv: Selzer Automotive Bosnia d.o.o
Adresa: Rajlovačka cesta bb
Poštanski broj: -
JIB/PDV: 4202821850009 / -
Website: -

Opis poslodavca

Selzer Automotive Bosnia d.o.o. je najmlađa članica njemačke grupacije Selzer Group, renomiranog dobavljača automobilske industrije u segmentu izrade metalnih komponenti za mjenjače, motore i kočione sisteme.

Od 1923. godine prilagođavamo se izazovima vremena i tržišta. Uspješno razvijamo inovativna rješenja i isporučujemo gotov proizvod za konvencionalna, hibridna i električna vozila.

Naše proizvodne hale u Sarajevu, površine 15.000 m2, opremljene su najsavremenijom tehnologijom koja se koristi u obradi metala, odnosno u procesima poput laserskog zavarivanja, indukcionog kaljenja, štancanja, brušenja, glodanja i montaže.

Optimirani procesi garantuju beskompromisnu preciznost i kvalitet naših proizvoda.

Mi cijenimo potencijal svakog zaposlenika, njegovu angažovanost, stručnost i inovativnost. Kako bi održali visoke standarde i ispunili očekivanja tržišta, našim zaposlenicima nudimo stalne edukacije i stručno napredovanje.

Želimo biti Poslodavac koji će stvoriti trajne vrijednosti i omogućiti dobra radna mjesta, istovremeno vodeći brigu o zdravoj okolini i racionalnom upravljanju prirodnim resursima.

Želimo zapošljavati ljude koji će doprinijeti uspjehu ovog velikog projekta i zajedničkim snagama i timskim radom graditi prosperitetnu kompaniju.

Prihvatite izazov i postanite dio Selzer tima na lokaciji u Sarajevu.
InterSoft d.o.o. Sarajevo, Zmaja od Bosne 7, 71000 Sarajevo, BiH
ID broj: 4201139870000, PDV broj: 201139870000