Firma/Poslodavac

Đak Sport d.o.o.
Broj aktivnih oglasa: 0/1
Kreirana: 08.06.2023.
Puni naziv: -
Adresa: Komitska bb, Bijeljina
Poštanski broj: -
JIB/PDV: - / -

Opis poslodavca

Đak je jedan od najvećih multibrend lanaca sportske opreme u Srbiji i regionu jugoistočne Evrope. Svi najpoznatiji svjetski brendovi se nalaze u našem asortimanu: Nike, Adidas, Reebok, Hummel, Converse, Puma, Asics i mnogi drugi.

Počeli smo sa idejom da najpopularnijim sportskim brendovima, prepoznatljivom uslugom i stabilnim poslovanjem unesemo zdrav duh u sve segmente života. Tržište sa kojeg smo krenuli prije više od dvije decenije je Srbija, a sada poslujemo i u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji i širimo se i dalje.

Imamo široku ponudu najpoznatijih sportskih brendova obuće, odjeće i opreme za fudbal, trčanje, košarku, rukomet, odbojku, tenis i svakodnevne prilike. U našim prodavnicama možete pronaći i opremu za borilačke sportove, stoni tenis, biciklizam kao i kućne trenažere i sprave za vježbanje. Kompanija je i ekskluzivni uvoznik i distributer renomiranog danskog proizvođača sportske opreme Hummel, poznatog po svom rukometnom, fudbalskom i modnom programu.

Našu sportsku porodicu čini preko 700 zaposlenih i preko 80 maloprodajnih objekata širom regiona.

Naš cilj je da svim generacijama, rekreativcima i sportistima ponudimo veliki izbor kvalitetne sportske opreme na jednom mjestu i da im obezbijedimo zadovoljstvo prilikom odabira i kupovine u našim radnjama kao i putem on-line kupovine.
Oglasi ovog poslodavca (1)
InterSoft d.o.o. Sarajevo, Zmaja od Bosne 7, 71000 Sarajevo, BiH
ID broj: 4201139870000, PDV broj: 201139870000