Firma/Poslodavac

Royalco
Broj aktivnih oglasa: 0/1
Kreirana: 26.08.2023.
Puni naziv: Royal Company
Adresa: Srpske dobrovoljačke garde 84c
Poštanski broj: 55210789
JIB/PDV: 4400382210002 / 4400382210002

Opis poslodavca

ROYAL COMPANY d.o.o. Bijeljina
Prvog juna 1995. godine je osnovana firma sa ciljem da odgovori zahtevima i potrebama tržišta za zaštitom imovine i lica. Servisni centar „DM ALARM“ koji posluje u okviru firme „Royal Company“ je bio odgovor na te zahtjeve, te je svojom djelatnošću ugradnjom i servisiranjem auto alarma, alarma za objekte, video nadzora i ostalih vidova tehničkog obezbjeđenja bio prvi na tržitu Republike Srpske. Servisni centar „DM ALARM“ se nalazi u Bijeljini, ulica Srpske dobrovoljačke garde 84c. ROYAL COMPANY i DM ALARM su svojim sistemima tehničkog obezbjeđenja osigurali veliki broj objekata u Bijeljini, Banjaluci, Sarajevu i ostalim mjestima Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine te i danas zauzima vodeće mjesto u okruženju.
1997. godine firma Royal Company dobija pravo distribucije i zastupanje vodećeg svjetskog proizvođača u proizvodnji auto alarma „GT AUTO ALARM“. Takođe radi distribuciju alarma za objekte „DSC“ i „PARADOX“, te intrefona i video interfona italijanskog proizvođača „VIDEX“. Iz programa auto hi-fi zastupa i distribuira poznatog svjetskog proizvođača KENWOOD. U ovoj godini servisni centar je počeo sa servisiranjem auto klima.
Kada pominjemo klime ne možemo ne pomenuti zapažen rezultat firme Royal Company u oblasti klimatizacije objekata. Od 1999.godine postaje ovlašteni distributer i serviser LG klima uređaja za širu regiju Bijeljine. Kao što je svima poznato klima uređaji firme Royal Company su ugrađeni u velikom broju individualnih stambenih objekata, poslovnih objekata i organizacije a od njih bi neke i izdvojili kao što su: Eparhijski dom u Bijeljini, zgrada Opštine Bijeljina, Dom omladine u Bijeljini, Elektro Bijeljina, Elektro distribucija Bijeljina, Elektro distribucija Zvornik, Telekom Bijeljina, Nova banka, Bobar banka, Pro kredit banka, Raiffeisen banka, Hypo banka. Uvođenjem u svoj prodajni asortiman multi klima uređaja Royal Company je našem tržištu učinio dostupnim tehnološki najsavremenije sisteme klimatizacije sa velikom uštedom energije. Jedan od takvih sistema je ugrađen u upravnoj zgradi Nove banke u Bijeljini, a specifičnost tog sistema je 29 unutrašnjih jedinica spojeno na jednu vanjsku. LG Electronics je taj objekat uvrstio u katalog referentnih u svijetu a samim tim i najveći na Balkanu urađen u 2006.godini.
InterSoft d.o.o. Sarajevo, Zmaja od Bosne 7, 71000 Sarajevo, BiH
ID broj: 4201139870000, PDV broj: 201139870000