Firma/Poslodavac

ProCredit Bank
Broj aktivnih oglasa: 2/36
Kreirana: 11.06.2023.
Puni naziv: ProCredit Bank d.d. Sarajevo
Adresa: Franca Lehara bb
Poštanski broj: 33
JIB/PDV: 20004690000 / 20004690000

Opis poslodavca

ProCredit Bank: Pružanje kvalitetnih finansijskih usluga za razvoj i napredak

ProCredit Bank je razvojno orijentisana komercijalna banka koja pruža kompletnu uslugu najvišeg kvaliteta malim i srednjim preduzećima i pojedincima koji žele da uštede i koriste elektronske kanale za saradnju sa bankom. U svom poslovanju držimo se osnovnih principa: njegujemo transparentnu komunikaciju sa klijentima, ne promovišemo potrošačko kreditiranje i nastojimo da smanjimo uticaj na životnu sredinu i pružamo usluge zasnovane na razumijevanju individualne situacije svakog klijenta i temeljite finansijske analize.

U poslovanju sa privredom fokusiramo se na podršku malim i srednjim preduzećima, jer smatramo da ovaj sektor doprinosi otvaranju novih radnih mjesta i daje ključni doprinos privrednim granama u kojima poslujemo. Pružajući razumljive i pristupačne programe štednje, usluge elektronskog bankarstva i ulaganje u finansijsku edukaciju, cilj nam je promovirati kulturu štednje i finansijske odgovornosti koja može doprinijeti većoj stabilnosti i sigurnosti za vlasnike preduzeća i pojedince.

Naši dioničari umjesto kratkoročnog povećanja profita očekuju dugoročne održive povrate na ulaganja. Ulažemo značajna sredstva u obuku i razvoj naših zaposlenika kako bismo stvorili ugodno i efikasno radno okruženje i osigurali prijateljsku i profesionalnu uslugu našim klijentima.

Zaštita životne sredine: Naša posvećenost ekološkoj održivosti

U ProCredit banci odgovornost ide dalje od pružanja kvalitetnih usluga i pažljive finansijske analize. Vjerujemo da je naša odgovornost usmjerena i na zaštitu životne sredine u kojoj svi zajedno živimo, te da ona treba da ostane čista i zdrava za buduće generacije.

Sve banke u okviru ProCredit Grupe primenjuju visoke standarde u pogledu uticaja svojih poslovnih aktivnosti na životnu sredinu. To postižemo internom edukacijom i informisanjem naših zaposlenih, kao i svim ostalim aktivnostima koje banka provodi.

Principi zaštite životne sredine koji se svakodnevno primenjuju u banci sadržani su u našoj Politici zaštite životne sredine. Vjerujemo da je od vitalnog značaja da se ponašamo odgovorno prema prirodi i da promoviramo održivu praksu u svim aspektima našeg poslovanja.

Primjenom ekoloških smjernica, te stalnim praćenjem i unapređenjem naših ekoloških performansi, nastojimo smanjiti negativan utjecaj na okoliš. Aktivno promovišemo energetsku efikasnost, smanjenje emisije štetnih gasova, korišćenje obnovljivih izvora energije i reciklažu i pravilno odlaganje otpada.

Uzimajući u obzir našu posvećenost zaštiti životne sredine, ProCredit Bank se ističe kao inovativni lider u bankarskom sektoru. Naša vizija je da stvorimo održivu budućnost u kojoj ekonomski rast ide ruku pod ruku sa zaštitom prirode.

Mi smo banka koja prepoznaje da je zaštita životne sredine globalni prioritet i radimo zajedno sa našim klijentima i partnerima kako bismo postigli pozitivne promene i postigli ekološki održiv svet.

Uz ProCredit Bank, pridružite nam se u spašavanju planete i izgradnji bolje budućnosti za sve.
Oglasi ovog poslodavca (31)
InterSoft d.o.o. Sarajevo, Zmaja od Bosne 7, 71000 Sarajevo, BiH
ID broj: 4201139870000, PDV broj: 201139870000