Firma/Poslodavac

TELUS International
Broj aktivnih oglasa: 6/42
Kreirana: 06.06.2023.
Puni naziv: CCC d.o.o. Sarajevo
Adresa: Trg Međunarodnog prijateljstva b.b. 71000 Sarajevo
Poštanski broj: 71000
JIB/PDV: 4202566640003 / 202566640003

Opis poslodavca

O nama:
Mi smo TELUS International - vodeći digitalni lider za pružanje podrške korisnicima (CX). Težimo izvrsnosti u pružanju izvanrednog korisničkog iskustva kroz predanost, strast i stvaranje vrijednosti. Radimo sa mnoštvom raznih multinacionalnih kompanije iz raznih sektora, kao što su razvojne tehnologije, video igrice, turizam, ugostiteljstvo, i mnogi drugi.
Pružamo digitalna rješenja na preko 50 jezika.

Ljude stavljamo na prvo mjesto u svemu što radimo.

TELUS International cijeni rast svojih članova tima, kako na osobnoj, tako i na profesionalnoj razini. Stoga su dostupne brojne mogućnosti za razvoj vještina. Ponosno možemo reći da naša kompanija trenutno broji više od 73,000 radnika u svijetu.

Bez ikakve sumnje, naša kultura koju pažljivo razvijamo 18 godina je naša konkurentska prednost. To je ono što pokreće naš inovativni pristup pružanju rješenja za cjelovito iskustvo korisnika podržanih tehnologijom nove generacije. Također, to je ono što nas ističe iz konkurencije. Pozivamo vas da saznate više, ili još bolje, posjetite jedan od naših globalnih centara i uvjerite se sami.

Prednosti:
Referral program
Iskoristite priliku da osvojite bonus tako što ćete preporučiti prijatelje za rad u našoj kompaniji. Pored bonusa, također dobijate priliku raditi sa prijateljima u pozitivnom okruženju, a možete osvojiti i dodatne nagrade u našim nagradnim izvlačenjima.


StepUp program
Napredujte na različite pozicije promovisane interno putem našeg StepUp programa! Iskoristite šansu da unaprijedite sebe i svoje vještine.


MyGrowth program
Stalni proces učenja je ono što cijenimo i ohrabrujemo kroz MyGrowth program. Istražite biblioteke sa raznim kursevima, edukacijama, i unaprijedite svoje vještine.


#FeelGood Company
Moderno radno mjesto, prijateljska i pozitivna radna atmosfera, fleksibilno planiranje radnih sati, samo su neki od razloga zašto je TELUS International FeelGood Company. Prijavite se i uvjerite se i sami.


Kontakt podaci:

CCC d.o.o. Sarajevo a member of TELUS International Group
Trg međunarodnog prijateljstva bb
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
+387 33 876 543

Facebook: https://www.facebook.com/TELUSeurope
Instagram: https://www.instagram.com/teluseurope/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/telus-international-europe/
Oglasi ovog poslodavca (27)
InterSoft d.o.o. Sarajevo, Zmaja od Bosne 7, 71000 Sarajevo, BiH
ID broj: 4201139870000, PDV broj: 201139870000